Kom in beweging

Wij geloven in de kracht van samen dingen doen. Omdat je met elkaar nu eenmaal verder komt dan alleen. En wij komen graag ver. Want er zijn nog heel veel meer bomen en bossen nodig.

Om hierin positieve impact te bereiken werkt Tree to Be samen met diverse organisaties:

Project Treeman is een unieke samenwerking tussen Tree to Be en Toneelgroep Vest. Hierin wordt een theatervoorstelling gevolgd door een ‘college’. We laten kinderen in groep 7 en 8 middels deze spannende voorstelling op een speelse manier kennismaken met het belang van bomen. De voorstelling maakt ze bewust van de mogelijkheden die zij zelf hebben om bij te dragen aan de oplossing van de opwarming van de aarde. Bekijk de trailer!

Tree to Be werkt samen met toegewijde partners op het gebied van bos, landschap en natuurbeheer zowel in Nederland als buitenland. Zo behoren o.a. Borgman Beheer en Face the Future tot onze betrouwbaarste technische partners die uiteindelijk zorgen dat er daadwerkelijk bomen worden geplant en onderhouden. Lees verder

Wil je meer weten? Neem contact op! Zie ook onze actuele vacatures!

Voor organisaties kunnen wij kunnen wij voor vrijwel ieder duurzaamheidsvraagstuk, project of initiatief een passende invulling vinden om de verbinding te maken met de natuur. Bekijk onze actuele concepten en neem contact op om de mogelijkheden te bekijken.

 

« Terug naar home