De boom als creatief concept

Stel: je wilt als organisatie laten zien dat je oprecht werk maakt van duurzaamheid. Je neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en je hecht belang aan een duurzame wereld. Dan wil je daarvan natuurlijk ook graag je medewerkers en klanten deelgenoot maken. En daarmee hen ook inspireren zorg te dragen voor de natuur.

Tree to Be ziet bomen als een van de belangrijkste natuurlijke oplossingen voor het klimaat en maatschappelijke uitdagingen. Vandaar dat we ons inzetten voor de bomen en de bewustwording over wat bomen voor ons doen. We ontwikkelen vernieuwende concepten en aansprekende initiatieven die bijdragen aan een gezonde wereld en maatschappij.

En dat kunnen we ook voor uw organisatie doen! Voor alles beseffen we dat het initiatief bij uw bedrijf of organisatie moet passen, en samen met u zorgen we ook voor een inspirerende manier van communiceren. Zodat u uw duurzaamheids-ambities op een passende manier over het voetlicht kunt brengen.

Meedoen aan een van onze actuele projecten kan ook. Zo zijn we op dit moment volop bezig met:

Treeman

Releaf the Planet

ERaaS

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u bijdragen aan een van de bestaande projecten? Neem graag contact op via mail of bel op +31 (0) 6 209 600 58.

Bekijk hier een impressie van onze samenwerkingen

« Terug naar home